Lunch

Extra

- Chef salad met hertensucade

- Erwtensoep  

Geopend

di t/m zo vanaf 11:00 uur

Rolstoeltoegankelijk

Ruime eigen
parkeergelegenheid

Datum
Aantal personen
Tijd

    Lunchkaart ( tot 16.30 uur)

 

Vers afgebakken biologisch brood

 

        Soepen ( grote kop/ brood)            

 

Gebakken kippenlevertjes met spek,

uien en verse toast

 

8,50

Soep van de chef ( seizoen )

Tomatensoep

6,50

5,00

2 Vleeskroketten / mosterd

7,00

 

 

Gebakken champignons met kruidenboter spek en uitjes

 

7,50

Pannenkoeken

 Naturel

 

6.00

Tosti ham / kaas (met zakje curry )

5,00

Spek / kaas

7,50

Gebakken biefstuk puntjes met spek champignons en uitjes 

 

13,50

Appel of spek

6,50

Carpaccio met geraspte oude kaas,

 pesto en pijnboompitjes

 

9,50

Maaltijdsalades

Seizoensalade van de chef

 

11,50

 

Top - Sandwiches

 

 

Frisse samengestelde salade met

biefstukreepjes en uitjes

 

13,50

Warme beenham op ijsbergsla met honing-mosterdsaus

 

8,50

Gebakken champ.met geitenkaas

 bacon, walnoot en balsamico

 

10,50

Boeren sandwich met gerookte zalm, ei rood uitje en mierikswortel

 

9,50

 

Plateservice

 

Boeren sandwich gezond met een heerlijke huisdressing

 

8,50

( met frites, salade en tipje mayonaise)

 

Krokante Wiener Schnitzel

 

13,50

Boeren sandwich met tonijnsalade, rood uitje en gekookt ei

 

8,50

Kabeljauwfilet vers v/h mes

Saté van de grill ( varkenshaas)

14,50

16,50

 

 

Biefstukpuntjes  champ.,spek ui

16,50

Eiergerechten (3 scharreleieren)

 

 

 

Uitsmijter met achterham

7,50

Snacks / borrelhap

 

Uitsmijter met kaas

7,50

Frites met mayonaise

4,50

Uitsmijter achterham / kaas

Uitsmijter “ Luchte” met spek, champ., ham, ui, kaas en tomaat

7,50

 

8,50

Kroket / frikandel

Portie bittergarnituur mix (12)

 Brood kruidenboter/ hexenkaas

2,00

7,50

3,50