Wildgerechten

Specialiteit

Chateau briand

 aan tafel bereid !

Geopend

di t/m zo vanaf 11:00 uur

Rolstoeltoegankelijk

Ruime eigen
parkeergelegenheid

Datum
Aantal personen
Tijd

Voorgerechten

Salade met geitenkaas, champignons, knoflook, bacon

en walnoten aangemaakt met een balsamico dressing

 

 

Gerookte Noorse top zalm op toast,

huisgemaakte mierikswortelsaus, uienringen en ei

 

 

9,50

 

 

11.50

 

Kipkluifjes, 5 toppertjes met chillisaus

lekker vooraf of tussendoor voor de hele tafel

 

 

 

5,00

 

Carpaccio, vers gesneden van het Ierse rund

met pesto, Old Amsterdase kaas en pijnboompitten

 

 

12,20

 

Champignon ”Dordogne”

in bierbeslag gefrituurde champignons met knoflooksaus

 

8,50

 

Italiaanse Charcuterie, heerlijk gevarieerd vleesplankje

geserveerd met zoete galiameloen

 

9,50

 

 

Soepen

 

 

 

Heldere kippensoep met tuinkruiden

6,00

 

Tomatensoep met kleine gehaktballetjes en room

6,00

 

Doesburgse mosterdsoep met spekjes

6,00

 

 

 

Kindergerechten

 

 

 

 

Frikandel met frietjes / mayo

 

 

 

6,50

Kipkluifjes 3 stuks met frietjes / mayo

 

6,50

Kroket met frietjes / mayo

 

6,50

 

 

 

Herberg menu

 

Oerbrood met lekkernij van het seizoen

 

 

***

 

Heldere kippensoep

 

Doesburgse mosterdsoep

 

Tomaten-cremesoep

 

 

***

 

Varkenshaas brochette met saté saus

 

Visproeverij met ravigottesaus

 

Ossenhaaspuntjes met stroganoffsaus

 

 

***

 

Koffie dessert met een huislikeurtje

 

Kwark-yoghurt taartje met bosvruchten

 

Coupe ijs net verse vruchten en slagroom

 

 

Prijs per persoon € 27,50

 

 

 

 

 

 

 

Hoofdgerechten

 

 

 

Krokante Wiener schnitzel, zeer mals  17,50   XL 300 gram

21,50

 

Spare ribs, een groot portie heerlijk kluifwerk ( evt. doggybag)

    

18,50

Entrecote gegrilde malse lendebiefstuk van het weiderund met een tipje kruidenboter 

 

 

24.50

2 Huis gemaakte vegetarische loempia’s, met Hollandse groente, noedels een vleugje knoflook met chillisaus

 

 

16,50

Varkenshaas met champignonroomsaus

 

19,50

Kabeljauwfilet, heerlijk met huisgemaakte ravigottesaus

19,50

 

Biefstuk van de Haas met champignons, spek en ui  

 

28,50

Sliptong 2x  heerlijk in de boter gebakken

 

18,50

Tagliatelle met pesto, mozzarellakaas, cherrytomaat en pijnboompitjes, gegarneerd met rucola

 

Surf en turf  (spies van biefstuk en gepelde black-tiger garnalen)  

16,50

 

 

23,50

 

 

  Specialiteit van het huis     

 

    Chateaubriand aan tafel bereid en geflambeerd

Ca. 400 gram dubbele biefstukv/d haas met een aan tafel bereidde stroganoffsaus - vanaf 2 pers.  prijs p.persoon

 

 

34,50

 

 

 

Nagerechten

 

Kinderijsje

 

5,50

Seniorenijsje vanille-ijs met vruchten en slagroom

 

5,50

Verse vruchten cocktail met 1 bol cassis sorbetijs

 

6,50

Coupe classic vanille roomijs met verse vruchten slagroom

 

6,50

Dame Blanche straciatella-, en vanille roomijs met slagroom en warme chocolade saus

 

 

7,50

Yoghurttaartje huisgemaakt met bosvruchtensaus op bastognekoek met slagroom

 

 

6,50

Aardbeien met slagroom

5,50

 

Aardbeien Royal met vanille roomijs en slagroom

7,50